Fekete Dávid kedvese is jelentkezett az új Megasztár tehetségkutatóba

2010. március 25., csütörtök


Megasztáros lesz Laura is
"Szappanopera?" - Továbbjutott Fekete Dávid párja a válogatáson

Tizenkétezren jelentkeztek a hamarosan újra induló tehetségkutatóba - Benevezett a versenybe a tavalyi második helyzetet Fekete Dávid kedvese, Laura is, és továbbjutott. Bakács Tibor igen sarkalatos véleményt fogalmazott meg ezzel kapcsolatban.

Némi biztatásra volt szüksége Laurának, Fekete Dávid barátnőjének, de jelentkezett az új Megasztárba - Az előválogató zsűrijében maga Dávid is feltűnt, de amikor a párja érkezett a meghallgatásra, ő kivonult. A csinos lányt két napja hívták fel, hogy továbbjutott - adta hírül a Napi Ász.

Dávid szerint tehetséges, csak biztatásra volt szüksége, és sokat gyakoroltak is együtt. Énektanárhoz is beiratkozott, sokféle stílusú dallal készül, hogy lehessen miből válogatni. Az énekesnek egyébként több jó barátja is jelentkezett és továbbjutott a mostani Megasztárban - árulta el a Napi Ásznak Fekete Dávid, aki a napokban meg is kérte a párja, Laura kezét.

Bakács Tibor Settenkedő, a Megasztár korábbi zsűritagja szerint a tehetségkutatók már iparággá nőtték ki magukat. Szerinte nem előny, ha egy ismert énekes családtagja vagy barátja hangoztatja, hogy kinek a kicsodája.

Legalábbis az ő idejükben ez nem működött, de ma az is benne lehet a pakliban, hogy írni kell a jó sztorit, ezért juttatják tovább az ismert ember akárkijét. Szappanoperát csinálnak a tehetségkutatókból - a Megasztár szerkesztői pedig többször próbálták elmagyarázni a zsűrinek, ki a jó énekes - tette hozzá Bakács a Napi Ászban.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a Napi Ásznak elmondta: a Megasztár célja továbbra is az, hogy a tehetségeknek módot adjon megmutatni magukat, elindíthassák karrierjüket. Náluk sem előnyt, sem hátrányt nem jelenthet, ha egy jelentkező ismert ember hozzátartozója - szögezte le.

Forrás: bulvar.ma.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes