Stohl András ittasan vezetett és súlyos balesetet okozott

2010. május 9., vasárnap


Stohl András ittasan vezetett, és súlyos balesetet okozott.
A színész nyilatkozata szerint nagyon szégyelli magát és emiatt nem vállalhatja az X-faktor vezetését sem, amivel a csatorna egyetért. Az interjúban elismerte, hogy amit tett, arra nincs mentség és hogy ez a pofon kellett neki.


Botrány! Stohl kérte, hogy barátnője hazudjon a rendőröknek
Állítólag csak azzal volt elfoglalva, hogy magát kimentse.

Egy hetven éves férfi sérült meg súlyosan abban a szombat hajnali balesetben, amelyet az ismert színész-műsorvezető, Stohl András okozott a Budapest és Fót közötti úton.

"Totál részeg volt"

„Apám, meg a húgom volt ott, ez frontálisan bele jött, fékezés nélkül”- mesélte az egyik sérült hozzátartozója, aki órákkal a történtek után is sokkos állapotban volt. „És hogyha kigyulladt volna a kocsi? Itt haltak volna meg benne”- tette hozzá sírva.

...

„Teljes totál részeg volt, billegetett, mikor kiszállt a kocsiból”- mesélte egy szemtanú. Állítólag sokat ivott, nem volt beszámítható állapotban. Úgy tudjuk, a sérültekkel szinte nem is foglalkozott. „Kért egy cigarettát tőlük, és gyakorlatilag ennyi. Utána idejött, megkérdezte, hogy itt mi van, látta, hogy az úr be van szorulva, hívtak-e mentőt, aztán elment”- mondta Vajk László. A férfi szerint Stohl csak azzal volt elfoglalva, hogy kimentse magát. „Hívta a barátnőjét, hogy jöjjön ide és mondja azt, hogy ő volt a sofőr”- mondta Vajk László.

Tovább a cikkre + videó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes