Balhéval kezdődik a Győzike Show

2010. április 12., hétfő


Győzike már állítólag egy éve foglalkozik koporsó biznisszel, de Beának csak most, a Show indulásakor lett elege a férje munkájából. Azt mondja, ha koporsót visznek a házba, akkor a bánat is beköltözik, hát ő tett róla, hogy igaz legyen: elköltözött, amivel nyilván bánatot okozott Győzőnek.
És vajon eddig hol tárolta a koporsókat, csak most vitte haza, amikor kezdődött a Show, garantálva ezzel a műbalhét Beával?



Bea elhagyta Győzikét

Alig kezdődött meg a Győzike-show új évadának forgatása, Bea asszony máris annyira berágott a férjére, hogy visszaköltözött Salgótarjánba.

Gáspár Győzike jó ideje hangoztatja, hogy koporsóértékesítéssel próbálja pótolni az egykor a show-bizniszből befolyt gázsiját. Ma estétől az RTL Klub képernyőjén figyelemmel kísérhetjük, miként boldogul új vállalkozásával, és családja hogyan viseli el, hogy a gyászos biznisz relikviái betüremkednek a mindennapjaikba. A kurta válasz: rosszul. Gáspárék ugyanis már az első részben eltemethetik a családi békét. Bea a lakásban felbukkanó első koporsóktól besokall, botrányt rendez és költözik.




Bea elhagyta Győzikét
A mosoly mögött feszültségek húzódnak, Győzi hiába próbálta visszatartani feleségét, Bea elhagyta
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence


– Itt volt már az ideje, hogy Győzi tisztességes munkát végezzen. Na, pont a koporsóbizniszt választotta – dohogott Bea. – Ha tud belőle pénzt fialtatni, csinálja, de akkor se hozza haza a munkáját. Arról hallani sem akar, hogy irodát béreljen magának. Elszakadt nálam a cérna, amikor a lakásban is szemfedelekbe botlottam. Babonás roma asszony vagyok, a cigányok pedig úgy tartják, ha beviszik a koporsót a házba, azzal együtt a bánat is beköltözik. Hiába pöröltem Győzivel, csak odahozott belőle többet is, ezért visszaköltöztem a régi otthonunkba a gyerekekkel. Mégse járja, hogy koporsók közt tanuljanak a lányok – háborgott Bea.

Győzi két tűz közé került. – Az a baj, hogy a romák szinte allergiásak a koporsóra, és ezt szeretném végre megtörni. Nem vagyok babonás, Beának is azt magyarázom, hogy próbálja meg úgy felfogni a dolgokat, ahogy én: a koporsó nem más, mint egy bútordarab. Több mint egy éve foglalkozom ezzel az iparággal, úgy érzem, jól halad a vállalkozásom, de nem szeretném, ha a házasságom megint meginogna. Utánamentem, hogy kibékítsem, de engesztelhetetlen – magyarázkodott a Borsnak Győző.
O. ZS.

Forrás: borsonline.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes