Tabánit szétszedik a rajongók

2010. április 8., csütörtök



Jött, énekelt és hódított, .........hogy mára a biztonságiaknak kell megvédeni a rajongóktól.

A nana cikkében olvastuk, hogy a Tabáni Istvánt már hollywoodi sztárként, őrjöngve fogadják a rajongók amerre csak jár, nem kis feladatot adva a biztonsági személyzetnek.



Jókora feladat elé állítja a biztonsági szolgálatokat Tabáni István. A Csillag születik aktuális győztese első nagykoncertjét adja majd, efölött érzett boldogsága azonban nem lehet felhőtlen. Ahol ugyanis megjelenik, szétszedik a rajongói! A hódolók egymást taposva versengenek, hogy a ruhájából, a hajából vagy a füléből egy darabot az éjjeliszekrényre helyezhessenek, de legalábbis megérinthessék. Ilyenkor még a színpadra is nehezen jut fel a mára már inkább pénztárcája vastagsága, vagy nőtlensége miatt emlegetett sztár.

A rajongók idegeit pedig csak tovább borzolja az a tény, hogy az első, május 13-ai nagykoncert után 15 szerencsés személyesen is találkozhat a színfalak mögött Tabánival. A hírre a jegyek fogynak is rendesen, sőt a jegyárusok szerint több tucatnyian vannak azok is, akik tetemes pluszpénzeket is hajlandóak lennének fizetni azért, hogy a műsor után személyesen is gratulálhassanak a csillagnak – írta a Blikk.

Sőt, Tabáni rajongói már internetes fórumokon is licitálnak egymásra, hogy ki mennyit fizetne egy árva kézfogásért. A lap szerint az óriási érdeklődés miatt a szervezők a szokottnál több biztonsági őrt alkalmaznak majd, hogy ne csak a nézőtéren, hanem a színfalak mögött és az öltözők környékén is rend legyen.

És hogy mi volt a véleménye minderről Tabáninak? – Óriási, egyben hihetetlen érzés. Hallottam már, hogy az interneten egymásra licitálnak azok, akik a koncert után koccintani szeretnének velem – mondta a napilapnak a tőle megszokott szerénységgel Tabáni István.

Forrás: nana.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes