Kezdődik! Indul a Megasztár ötödik szériája

2010. április 22., csütörtök


A TV2 nem vár az őszig, és már jövő hét szombaton útjára indítja a Megasztárt. A konkurens RTL Klub szerint ez a döntés is azt igazolja, hogy a TV2 megijedt az X-Faktortól.

A várakozásokkal ellentétben, nem vár őszig a TV2, és május elsején a válogatásokról szóló összeállítással útjára indítja a Megasztár ötödik szériáját. Úgy tudni, nyáron tízállomásos roadshow-ra indul a csapat, ahol azok is jelentkezhetnek, akik időközben kaptak kedvet a szerepléshez, hiszen a végső mezőny őszre alakul ki.


Indul a Megasztár
A Megasztár zsűrije – Mester Tamás, Eszenyi Enikő és Friderikusz Sándor – hamarosan Presser Gáborral egészül ki
Fotó: Isza Ferenc


A TV2 ezzel helyzeti előnybe kerülhet az RTL Klubbal szemben, hiszen előbb megismerteti a versenyzőket a közönséggel. A vidéki állomásokról is készül televíziós összefoglaló, valamint a roadshow-ról folyamatosan beszámolnak az újságok. Így mire az őszi szezonban a döntőre kerül a sor, a Megasztár szereplőire már sztárként tekinthetnek a képernyő előtt ülők. Ellenben az X-Factor versenyzőivel, akiket csak akkor látnak majd először.

– Jól átgondolt stratégia része, hogy a nézők már most találkozhatnak a képernyőn a Megasztárral. Míg a konkurencia azzal volt elfoglalva, hogy statisztákat toborozzon a nagyságát bizonyítandó egy tömegjelenet felvételéhez, addig nekünk az okozott fejtörést, hogyan sűrítsünk a műsorba ilyen sok különleges produkciót – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője.

A Bors munkatársa azután érdeklődött, hogy mit szól a TV2 döntéséhez a konkurens csatorna, hiszen a korábbi információk szerint a két műsor egyszerre startolt volna.

– Nem gondolnám, hogy ez helyzeti előnyt jelentene az X-Faktorral szemben. Inkább pánikreakciónak érzem. A TV2 megijedt a versenyhelyzettől – mondta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki szerint televíziózás szempontjából a nyár nem meghatározó, hiszen ilyenkor mindig kevesebben ülnek a tévé előtt. Éppen ezért a TV2 hiába indul előbb, az RTL Klub nem változtat az eredeti stratégiáján.
T. G.
Forrás: borsonline.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes