Feketelista botrányos celebekről

2010. április 1., csütörtök
Feketelista készül(t) a nem kívánatos celebekről?

Érdekes, hogy ilyenre is szükség van már, a vendéglátó csak tudja, kit akar meghívni, vagy mégsem?
Aki meghívó nélkül megy, számoljon a következményekkel.
Nem hiszem, hogy az alábbi cikkben is említettek közül bárki is oda pofátlankodna egy rendezvényre, úgy, hogy nem hívták meg, vagy mégis?!



Kiszel Tünte glamour-os intermezzója után összefogtak a rendezvényszervezők és összeállítottak egy listát azokról a sztárokról, akit még a rendezvényük küszöbén sem látnának szívesen. Az RTL Klub Reggelijében Horváth Éva nemrég egy papírost lobogtatott a tiltólistás hírességek nevével, ám ő akkor nem avatta be a nézőket annak tartalmába. A Bors azonban kiderítette. A sort talán nem meglepő módon Kiszel Tünde nyitja, őt Benkő, Mary Zsuzsi, Molnár Anikó és Kelemen Annácska követi. De ugyanennyire nem szívesen látott vendég Fekete Pákó, Győzike, Terry Black és a két valóságshow-s kebelcsoda: Ágica és Anett sem.


Más országokban egyébként teljesen normális és bevett szokás, hogy a rendezvényszervezők megválogatják a meghívottakat. Szabó Patrícia, egy női magazin egykori főszerkesztője a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy külföldön már rég rájöttek: nem kell mindenkit feltétel nélkül beengedni, aki meghívó nélkül megjelenik az ajtóban.
– Bizony vannak olyan lapok vagy termékek, amelyeket a gyártó magasabban pozicionál az átlagnál, és a célközönségnek megfelelő hírességekkel kívánja megtölteni a termeket – fogalmazott az újságíró. Az említett magasan pozicionált partikra pedig ugyebár nem való átlag alatti sztár.

Teljes cikk: nana.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes