Rákóczi Feriék titka, hogy nincs titok

2010. április 21., szerda



Nem régen, még a Mr és Mrs-ben versenyezett Rákóczi Feri a Class Fm műsorvezetője és várandós párja, hétfőn pedig, április 19-én megszületett második gyermekük, Soma Benedek. - Első gyermekük Panna már 5 éves.


A Class FM műsorvezetője a Tabu TV-nek elmondta: soha egyetlen hangos szó sem hangzott még közte és párja között, s csupán annyi a titkuk, hogy elfogadóan élnek. "Megtaláltam én már a helyemet! A kedvesem egyáltalán nem pofozkodós típus, egy légynek sem tudna ártani. Nem szoktunk vitázni. Annyira harmonikus a dolog, hogy ez már gyanús! Szerintem majd válunk a jövő héten, de most egyenlőre minden oké!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Rákóczi Ferenc.

A rádiós elárulta, hogy a jó kapcsolatuknak nincs kifejezett titka, de azért szívesen adott tanácsokat. "Nem szabad belemenni kompromisszumokba a párválasztásnál, és mindent meg kell dumálni. Köztünk egy hangos szó nem volt még, mert annyira elfogadóak vagyunk mindennel kapcsolatban, hogy nincs" - osztotta meg receptjét a Class FM műsorvezetője.
Forrás: atw.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
© A bulváros hírek | Designed by Thailand Hotels, in collaboration with Tech Updates, Webdesign Erstellen and Premium Wordpress Themes